Известие

Collapse
No announcement yet.

155 Q4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 155 Q4

Видях заключената тема относно продажбата на 155Q4 в България.Съжалявам,че пак ще я отворя,но късно я видях,а мисля ,че и аз има какво да кажа по въпроса.
    Относно колата на колегата "Злия" напълно го подкрепям и смятам ,че дори тази цена е доста изгодна,предвид състоянието на колата.Смея да кажа ,че съм имал допир до тази кола и я познавам с подробности.За тази цена състоянието на колата е фантастично!!!
    Не разбирам нито нападките ,нито коментарите на останалите колеги във форума Първо когато тази кола се продаваше на доста по-ниска цена,всички които проявиха интерес към нея бяха: - ама има ли и нещо,ама може ли на изплащане,ама дали мотора е добре,ама дали ще бия еди коя си астра с нея,ама.......още хиляди глупости!!!
    Много се дразня от тази търгашка психика която вирее във родното ни пространство: ако може да купя нещо супер ценно, на супер евтино и да ми дадат гаранции даже,че ако нещо стане,ще ми върнат мизерната сумичка! После другите подмятания от рода,че колата е нередовна,че се води с мотор 1.7 Боксер турбо метан дизел пауър и тем подобни са разни недоносени опити за изява в пространството,които само и единствено засират обявата на този колега (Злия) който си е направил труда да възстанови една от 5-те Q4-ки в БГ и една от общо 2500-те произведени изобщо в света.
    А когато този човек поиска една меко казано реална (да не кажа ниска) цена на този ценен автомобил,се появиха един куп разбирачи да коментират това защо ,онова защо.
    Като не ви харесва или по-скоро НЯМАТЕ НУЖНИТЕ СРЕДСТВА не се опитвайте да хвърляте кал върху човека(Злия).Това разкрива скритата злоба и завист а не допринася с нищо.
    Ако аз трябва да продавам мойта Q4 (черната) под 10 000 лв. няма да разговарям дори! А както е известно в този случай действа обратния закон- а именно : предлагането определя търсенето. И тъй като очевидно се предлага една доста добра кола (на Злия) и още една (мойта) която е по-скъпа,цената на първата си е направо изгодна!!! Така ,че искам да ви помоля: който иска да притежава такава кола,да се подготви адекватно за нея и да има уважение към човека който я предлага,а не да спами и да приказва врели некипели!

Подкрепям напълно и 10000 пъти съм казвал че според мен клиентите за тези коли определено не са тези които не им е ясно с какво се захващат или се опитват с трици маймуни да хващат

Много се радвам че Лукан си каза мнението по въпроса, защото определено според мен това е едно от най меродавните мнения на темата в БГ.

Относно всички коментари да съгласен съм че колегите се изказват малко прибързано, но от друга страна нямаше да разберем толкова много за тази кола и да чуем толкова ценни мнения

@WhitePower

Мисля че можеше да се провокира дискусия за тази кола и без толкова заядливи нападки Като се има предвид че повечето от нас познават Злия и методите му на работа като маняк, и един от малкото хора в БГ който внася читави италянки
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Aз ли нещо съм изпуснал....

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5192

Както и да е...но 8 000лв. са си малко за такава кола....
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Aз ли нещо съм изпуснал....

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5192

Както и да е...но 8 000лв. са си малко за такава кола....
        Това е цената без екстрите - имам впредвид новите джанти и гуми, музиката - които Злия дава

Иначе мисля че щом Лукан е запознат с колата (след като знам че той има 2 бр Q4) а повечето от нас не са се докосвали до Q4 - смятам че мнението му е особенно ценно за човек решил да се сдобие с такъв самолет
        Като прибавя и това, че моята кола е купена от Киро Злия и до сега съм много доволен от нея това което ми е казал за колата ми си е точно така и не ме е подвел за нищо, когато я купувах )
        Тя и моята беше по скъпа от другите 145-ци който се продаваха - ама си заслужаваше
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

някои хора много са се обидили ми се струва
          просто отбелязах че цената за тази кола беше 2 пъти по скъпа от повечето 155ци
          да колата е уникална и ако се е пускала на божура значи сам се дърпал с нея имаше едни чесовници допълнително сложени

Но има едно основно правило когато се продава една стока

Едно нещо струва толкова колкото хората могат да дадат за него .

извинявам се на всички засегнали се от тази тема просто изразих лично мнение
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Re: 155 Q4

Първоначално публикувано от Lukan
            Видях заключената тема относно продажбата на 155Q4 в България.Съжалявам,че пак ще я отворя,но късно я видях,а мисля ,че и аз има какво да кажа по въпроса.
            Относно колата на колегата "Злия" напълно го подкрепям и смятам ,че дори тази цена е доста изгодна,предвид състоянието на колата.Смея да кажа ,че съм имал допир до тази кола и я познавам с подробности.За тази цена състоянието на колата е фантастично!!!
            Не разбирам нито нападките ,нито коментарите на останалите колеги във форума Първо когато тази кола се продаваше на доста по-ниска цена,всички които проявиха интерес към нея бяха: - ама има ли и нещо,ама може ли на изплащане,ама дали мотора е добре,ама дали ще бия еди коя си астра с нея,ама.......още хиляди глупости!!!
            Много се дразня от тази търгашка психика която вирее във родното ни пространство: ако може да купя нещо супер ценно, на супер евтино и да ми дадат гаранции даже,че ако нещо стане,ще ми върнат мизерната сумичка! После другите подмятания от рода,че колата е нередовна,че се води с мотор 1.7 Боксер турбо метан дизел пауър и тем подобни са разни недоносени опити за изява в пространството,които само и единствено засират обявата на този колега (Злия) който си е направил труда да възстанови една от 5-те Q4-ки в БГ и една от общо 2500-те произведени изобщо в света.
            А когато този човек поиска една меко казано реална (да не кажа ниска) цена на този ценен автомобил,се появиха един куп разбирачи да коментират това защо ,онова защо.
            Като не ви харесва или по-скоро НЯМАТЕ НУЖНИТЕ СРЕДСТВА не се опитвайте да хвърляте кал върху човека(Злия).Това разкрива скритата злоба и завист а не допринася с нищо.
            Ако аз трябва да продавам мойта Q4 (черната) под 10 000 лв. няма да разговарям дори! А както е известно в този случай действа обратния закон- а именно : предлагането определя търсенето. И тъй като очевидно се предлага една доста добра кола (на Злия) и още една (мойта) която е по-скъпа,цената на първата си е направо изгодна!!! Така ,че искам да ви помоля: който иска да притежава такава кола,да се подготви адекватно за нея и да има уважение към човека който я предлага,а не да спами и да приказва врели некипели!
            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Comment

Comment

защото миналата година се бягах с една чипната с спортни валове и напомпана турбина и така и беше същия цвят
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Тази Q4 черната, с Пазарджишката регистрация, с допълнитените часовници, турбини валове и т.н. е МОЯТА. Може да попитате за нейните бойни успехи една известна тунинг фирма - Цунами, защото миналата цяла зима неги спохождаше спокоен сън от нея

Comment

Лукане и си прав, но не си и прав
                      относно какво е Q4-ка не виждам смисъл да спорим

Аз лично съм си направил труда и съм отишъл да разгледам тази кола и не говоря наизуст.
                      Нито искам да омаловажавам труда на някого, най-малкото искам да се правя на интересен.

Точно в този си вид колата е таралеж в гащите или бомба със закъснител.
                      И аз съм абсолютно против това евентуалният и бъдещ собственик да не е запознат с всички подробности и след евентуалното даване на парите да се започне ходенето му по мъките.

П.П. дори днес си мислех дали да не продължа темата въпреки, че е заключена, но се въздържах
                      Ако Злия твърди, че нещата не са така, нека да напише ВИН номера

Comment

Comment

Мисля.че относно редовността на тази Q4 е излишно да спорим,защото и аз съм я проверявал в кат,защото едно приятелче щеше да я купува и колата си беше редовна.Както се вижда и колегата Злия си я е регистрирал безгрижно
                          Пак ще повторя , в този ред на мисли да не се търси под вола теле и да се плетат митове около дадена ценна колица.

Comment

Абе я го заебете Еньо той си е риба и само си плюе той и по мойта плюе Ма тва е щото скоро не е обикалял около масата с шамарите затва
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Абе я го заебете Еньо той си е риба и само си плюе той и по мойта плюе Ма тва е щото скоро не е обикалял около масата с шамарите затва
                              Еньо си има навика да създава интриги без да усазнава какво прави.

Еньо много камъни хвърляш в градините на другите, има и по-лесни начини да си управиш твоята градинка
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X